Het samenvoegen van Ethereum heeft een significant effect op de komende week.
Sinds de lancering in 2015 is de Ethereum-blockchain het belangrijkste moment in cryptocurrency. De aanstaande Ethereum-fusie zal echter nog belangrijker zijn. Dit komt omdat het de eerste grote gebeurtenis is nadat Bitcoin het energieverbruik begon te bespreken. Op dat moment begonnen andere altcoins hun eigen energiebehoeften te bespreken.
De overstap van Ethereum naar proof of stake zal zijn netwerk drastisch veranderen. Het zal in de toekomst mogelijk ook het netwerk van Bitcoin veranderen. Zodra Ethereum de overstap maakt, daalt de rekenkracht onmiddellijk naar 0. Dit komt omdat er geen miners meer nodig zijn zodra de overstap is voltooid.

Het effect dat het nieuws had op de Ethereum-prijs

Het Ethereum-netwerk wordt onmiddellijk schaalbaarder, efficiënter en sneller nadat de blockchain is samengevoegd. Theoretisch is dit het beste wat Ethereum ooit is overkomen. Het zou daardoor mogelijk ook de prijs van ether kunnen verbeteren.

Sinds juli is de prijs van ETH met ruim 700 euro gestegen. Of dit te wijten is aan The Merge of gewoon speculatie staat ter discussie. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de prijs sindsdien drastisch is veranderd. Of deze verandering standhoudt of niet, moet nog worden bepaald.

Ethereum is jaren geleden gelanceerd en de recente upgrade is het grootste evenement in zijn geschiedenis. Hudson Jameson zei dat het onmogelijk was om te overschatten hoe ongelooflijk het is dat de ontwikkeling en het onderzoek na zo’n lange tijd vruchten afwierpen.

Jameson heeft bijna vijf jaar bij de Ethereum Foundation gewerkt; hij verliet zijn functie echter meer dan een jaar geleden, zoals hij verklaarde in een interview met TheBlock. Bij het nadenken over The Merge, dat tijdens zijn tijd bij de stichting werd voorbereid, gaf hij aan dat er veel moeite is gestoken in het opstellen van het protocol.

Het lange wachten van Ethereum eindigde met een fusie.
Volgens hem schatte de blogpost van de Ethereum Foundation wanneer The Merge zou plaatsvinden. Hij zegt dat hij onlangs het bericht opnieuw heeft gelezen en hetzelfde gevoel had dat hij had toen hij voor het eerst betrokken raakte bij Ethereum in 2015. Hij beschrijft het elke dag als een “circus” en zegt dat hij opgewonden was omdat hij al jaren op The Merge had gewacht. jaar.

Technologie die privacy biedt en censuur voorkomt, is nodig om mensen in landen toegang te geven tot geld en informatie. Dit inspireerde me om onderzoek te doen naar bitcoin en andere cryptocurrencies.

Ethereum heeft meer aanbod dan Bitcoin
Jameson geloofde duidelijk dat Ethereum meer bood dan Bitcoin. Hij zei dat alles op de blockchain ongecensureerd en niet te stoppen zou kunnen zijn. Dit komt omdat iedereen programma’s op de blockchain kan schrijven die niemand kan stoppen of stoppen.

Ethereum zal na The Merge overschakelen van proof of work naar proof of stake.

De Merge heeft de ontwikkeling vertraagd vanwege de afnemende groei van Ethereum.
Jameson zegt dat de Ethereum-ontwikkelaars altijd langetermijndoelen voor ogen hebben gehad. Ze beschouwden ‘proof of stake’ als een doel sinds de lancering van het netwerk, maar ze konden het ook als een langetermijndoel beschouwen terwijl ze zich concentreerden op kortetermijnkwesties. Jameson zegt echter dat de snelle groei van Ethereum de ontwikkelaars dwong om rekening te houden met de milieu-impact van het netwerk vanwege het proof-of-work consensusmodel.

Jameson is van mening dat de groei te plotseling was en later had moeten gebeuren. Ze erkende echter dat er negatieve effecten waren van de snelle groei.

Meer belanghebbenden vertraagden de snelheid waarmee nieuwe ideeën worden geïmplementeerd. “We voeren nieuwe ideeën veel langzamer uit dan in 2015. Dit is echter niet erg. Het betekent alleen dat we meer stemmen hebben bij het proces, meer mensen om mee te coördineren en meer dingen om te bespreken en te overwegen.”

Dan Held is een voorbeeld van een echte bitcoiner die stelde dat het energieverbruik van Bitcoin nader moet worden onderzocht. Hierna moest de Bitcoin-gemeenschap regeringen en politici ervan overtuigen dat proof of work de energie waard was die het verbruikte. Sindsdien is het energieverbruik van Bitcoin een punt van zorg voor veel mensen.