Soorten ETH wallets

Ethereum heeft een portemonnee die kan worden gebruikt om ether op te slaan.

Beginnen met een Ethereum-portemonnee is noodzakelijk. Een Ethereum-portemonnee is vergelijkbaar met een bankrekening, maar dan voor je ether. U kunt een portemonnee downloaden op uw computer, smartphone of Mac. Ze zijn er in verschillende vormen.

Welke eth portemonnee moet je kiezen?

Uw persoonlijke voorkeuren en wensen bepalen welke optie het beste bij u past. Wilt u veel of weinig investeren? Heb je ervaring met het handelen in crypto? BTC Direct is voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Een mobiele portemonnee is een elektronische portemonnee die op een mobiel apparaat wordt gebruikt. Ze zijn populair en handig voor snelle betalingen en geldoverdrachten. Met de mobiele app kunnen beginnende handelaren hun munten beheren.
Gebruik je crypto’s overal en altijd. Kleine investeringen kunnen gedaan worden met een microkrediet.

Hardware wallet

Een hardware wallet is een speciaal elektronisch apparaat dat privésleutels elektronisch opslaat en beschermt.
Voor meer gevorderde gebruikers zijn er fysieke apparaten die munten kunnen beheren. Deze zijn veiliger dan digitale apparaten.
De hardware wallet is een fysiek apparaat dat je Ether helpt beschermen.
De dagen dat we Bitcoin alleen op speciale hardware-wallets konden gebruiken, zijn allang voorbij. Tegenwoordig kunnen de meeste portefeuilles worden gebruikt om altcoins zoals Ethereum vast te houden, waardoor het niet nodig is om voor elke cryptocurrency een nieuwe portemonnee te krijgen. Sommige hardware wallets kunnen andere altcoins ondersteunen, zoals Ethereum. Zelfs de goedkopere ondersteunen deze munten.

De Ledger Nano S is een cryptocurrency-portemonnee die met meerdere cryptocurrencies kan worden gebruikt. Het maakt verbinding met elke computer via een USB-poort en biedt robuuste beveiligingsfuncties.
De Ledger Blue is een hoogwaardige hardware-portemonnee voor cryptocurrency. Oorspronkelijk uitgebracht in oktober 2017, heeft de Ledger Blue twee schermen, duizenden apps en Bluetooth-connectiviteit.

Lees voordat je een portemonnee koopt goed de specificaties door. Ethereum is een bekende cryptovaluta en wordt in de meeste gevallen ondersteund.

Een ethereum-portemonnee is een digitale portemonnee die werkt met behulp van blockchain-technologie. ETH is van de persoon die de ethereum-portemonnee heeft. Een portemonnee is letterlijk wat het woord betekent, maar in deze context moet het vertaald worden als een digitale portemonnee. Alleen jij hebt de sleutel van je portemonnee. Het is meer een sleutelhanger.

De blockchain is een enorme online database die de hele geschiedenis van ethereum en alle transacties bevat.

Alleen jij kunt de ethereum-munten die in je portemonnee zitten, verzenden en beheren. Je gebruikt je portemonnee om te laten zien dat die munten van jou zijn.

Veilige wallet

De veiligste manier om Ethereum te verzenden en te ontvangen is door de nieuwste hardware wallet-software te gebruiken en de bovenstaande stappen te volgen. De beheerder van de hardware wallet-software toont uw adressen, dus zorg ervoor dat het adres op uw computer overeenkomt met wat wordt weergegeven op het scherm van de hardware wallet. Veranderingen in computersoftware kunnen de informatie op het scherm veranderen, het adres veranderen. Om ervoor te zorgen dat het adres dat op uw computer wordt weergegeven, correct is, moet u uw computer regelmatig op virussen scannen. Als er enige twijfel bestaat over de juistheid van het adres op uw computer, controleer dan het adres op uw portemonneescherm.