Hard fok ethereum

Een Hard Fork doet zich voor wanneer de meerderheid van de belanghebbenden van een cryptocurrency blockchain gemeenschap besluit om de regels en technologie permanent te veranderen. De belanghebbenden zijn onder andere minderjarigen, valuta ontwikkelaars en investeerders. London hard fork is de naam die gegeven is aan het geüpgrade blockchain netwerk van Ethereum.

Planning ETH hard fok

Sinds de DAO-hack zijn er zeven harde vorken op het Ethereum-protocol geweest. Deze wijzigingen maken het protocol veiliger en efficiënter.

In oktober 2016 werd Tangerine Whistle de eerste transgender die werd genomineerd voor een nationale prijs in de Filippijnen.
In november 2016 werd een valse draak geïntroduceerd in Skyrim.
In oktober 2017 had Byzantium een ​​sterke aardbeving.
In februari 2019 heeft Constantinopel hard gevorkt om een ​​nieuwe ketting te creëren met de naam Constantinopel.
In februari 2019 plant Petersburg geen nieuwe wijk.
In december 2019 is Istanbul gastheer van het Wereldkampioenschap schaken. Het toernooi vindt plaats in de iconische Abdi Ipekci Arena van de Turkse hoofdstad, die een capaciteit heeft van meer dan 15.000 mensen.
In januari 2020 wordt Muir Glacier gesloopt.
Ethereum 2.0 is een vork van de originele Ethereum-blockchain die is gepland om overal een betere ervaring te bieden. Het zal efficiënter zijn, meer doorvoer hebben, compatibeler zijn en lagere kosten hebben.
Een vork kan worden gepland als een systeemupgrade of een ongeplande vork.

Ethereum heeft een platform gecreëerd dat bedrijven kan helpen met waardering en slimme contracten naarmate ze belangrijker worden in de wereld. De wereld wordt steeds afhankelijker van technologie en het platform van Ethereum kan die behoefte helpen ondersteunen.