Ethereum biedt een prijs van $ 1 miljoen aan iedereen die vóór 8 september een bug op het platform ontdekt.
De Ethereum Foundation wil dat de overstap naar proof of stake zo soepel mogelijk verloopt. Ze hebben programmeurs uitgedaagd om kwetsbaarheden in de code te vinden en bieden een beloning van $ 1 miljoen aan voor iedereen die erin slaagt.

Ethereum-beloningen zijn verviervoudigd

Vóór deze update was de beloning voor het ontdekken van een kritieke fout $ 250.000. Nu is de beloning vier keer groter. Bovendien zijn de beloningen voor het vinden van niet-kritieke fouten verhoogd. Bugs die als een hoog risico worden beschouwd, hebben nu een maximale premie van $ 200.000; bugs met een gemiddeld risico hebben een premie tot $ 40.000. Een bug met een lager risico kan u tot $ 8.000 opleveren.

De fusie zal zeer binnenkort plaatsvinden. Dit is wanneer de Ethereum-blockchain overgaat van proof of work naar proof of stake. Hiermee wordt een einde gemaakt aan mijnbouw op het hele Ethereum-ecosysteem, inclusief games, gedecentraliseerde financiën, niet-vervangbare tokens en gedecentraliseerde uitwisselingen.

Logisch dat de Ethereum Foundation er alles aan doet om het fusieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze hebben zelfs de beloning voor white hat-hackers verhoogd om hen aan te moedigen problemen in het systeem te vinden, zodat ze kunnen worden opgelost voordat ze publiekelijk worden gelanceerd.